Menu

Δ.Κοτρώνης:..."νομίζετε εσείς ότι θα προτιμούσε κάποιος από τους άλλους συνδυασμούς να έχει εμάς απέναντί του την δεύτερη Κυριακή;"

Στηρίζετε την υποψηφιότητα του κ. Α. Βολιώτη εν όψει των προσεχών εκλογών. Πέρα από την κομματική ταύτιση τι σας ώθησε να συμπαραταχθείτε δίπλα του; Τι θα του ζητούσατε να αλλάξει ή να προσθέσει στην πολιτική του; Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια από την οποία προέκυψε η Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο, ένα από τα βασικά γνωρίσματα που θεωρήσαμε ότι έπρεπε να την χαρακτηρίζει ήταν η συμμετοχή και η στήριξή της από όσο γινόταν ευρύτερο τμήμα συνδημοτών μας. Όταν αυτό επιτεύχθηκε -στο βαθμό που επιτεύχθηκε- ο Αποστόλης…
Διαβάστε περισσότερα...

Π. Ξεπαπαδάκης: " (Την δεύτερη Κυριακή θα ήθελα απέναντί μου τον συνδυασμό του) κ. Ζούτσου"

1.Στηρίζετε την υποψηφιότητα του κ. Κ. Μπάκα. Εν όψει των προσεχών εκλογών τι θα του προτείνατε να αλλάξει-τροποποιήσει στην πολιτική του, ώστε να αναμορφώσει την καθημερινότητα των δημοτών; Να είναι ακόμη πιο ανοιχτός σε ενεργούς πολίτες την επομένη των εκλογών, ανεξαρτήτως εάν υποστήριξαν τον συνδυασμό του.
Διαβάστε περισσότερα...

Γ.Ρούπακας:"...συναντήσαμε την απάθεια και τον εμπαιγμό που επέδειξε η δημοτική αρχή απέναντι σε ευαίσθητα ζητήματα..."

1. Στηρίζετε την υποψηφιότητα του κ. Α. Βολιώτη εν όψει των προσεχών εκλογών. Τι σας ώθησε να συμπαραταχθείτε δίπλα του; Υπάρχει κάτι που θα ζητούσατε να αλλάξει ή να προσθέσει στην πολιτική του;                        Με τον Α.Βολιώτη μας συνδέουν κοινοί αγώνες για όλα τα μικρά και μεγάλα κοινωνικά γεγονότα των τελευταίων ετών, που έχουν σχέση με την υπεράσπιση της ζωής μας και της αξιοπρέπειας.
Διαβάστε περισσότερα...

Π.Τσαρούχας:" ...θεωρώ το πρόγραμμά μας τόσο πλήρες, εμπεριστατωμένο και παράλληλα υλοποιήσιμο, που δεν αισθάνομαι την ανάγκη να φλερτάρω με ιδέες και προτάσεις άλλων συνδυασμών"

1. Στηρίζετε την υποψηφιότητα του κ. Α. Βολιώτη εν όψει των προσεχών εκλογών. Τι σας ώθησε να συμπαραταχθείτε δίπλα του; Υπάρχει κάτι που θα ζητούσατε να αλλάξει ή να προσθέσει στην πολιτική του; H στήριξή μου στην ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για έναν άλλο δήμο και στην υποψηφιότητα του Απόστολου Βολιώτη βασίζεται στο κοινό όραμα για ένα δήμο ανθρώπινο, βιώσιμο, με υποδομές ουσίας, οι οποίες χρειάζεται να πηγάζουν από τις ανάγκες των πολιτών (ιδιαίτερα στις τρομακτικά δυσχερείς για όλους μας σημερινές συνθήκες) και όχι φυσικά από την επιθυμία…
Διαβάστε περισσότερα...

Κ. Λάμπρου:"Ζούτσος – Μερτύρης – Μπάκας: Μνημονιακοί, Καλλικρατικοί, συστημικοί, διαχειριστές της κρίσης."

1        Στηρίζετε την υποψηφιότητα του κ. Α. Βολιώτη εν όψει των προσεχών εκλογών. Πέρα από την κομματική ταύτιση τι σας ώθησε να συμπαραταχθείτε δίπλα του; Τι θα του ζητούσατε να αλλάξει ή να προσθέσει στην πολιτική του; Ο υποψήφιος μας είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς της δημοτικής μας ομάδας. Η πολιτική που προβάλλει είναι επεξεργασμένη και συνεχώς επικαιροποιείται από το σύνολο της δουλειάς μας σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία. Η επιλογή του έγινε σε δημόσια ανοιχτή συζήτηση και εκλέχθηκε με μεγάλη πλειοψηφία. 2        Σε…
Διαβάστε περισσότερα...

Χ. Γαιτανίδης: "Το ότι ορισμένοι επιλέγουν να κρύβονται πίσω από τις ταμπέλες του “άφθαρτου”, του “νέου” του “ανεξάρτητου” ... πρέπει να υποψιάσει ..."

1. Στηρίζετε την υποψηφιότητα του κ. Ν. Γαβρά. Εν όψει των προσεχών εκλογών τι θα του προτείνατε να αλλάξει-τροποποιήσει στην πολιτική του, ώστε να αναμορφώσει την καθημερινότητα των δημοτών; Στηρίζω τον συνδυασμό του ΚΚΕ τη Λαϊκή Συσπείρωση Παλλήνης, με επικεφαλή το Νίκο Γαβρά, καθώς και ένα ψηφοδέλτιο γεμάτο αγωνιστές, που όλο το προηγούμενο διάστημα, ήταν δίπλα στην εργατική λαϊκή οικογένεια και τα προβλήματα που αυτή βιώνει.
Διαβάστε περισσότερα...

Μ. Αμοργιανού:"Η αυτονομία έναντι των κομματικών επιλογών δεν είναι αφηρημένη έννοια...."

1. Στηρίζετε την υποψηφιότητα του κ. Α. Βολιώτη εν όψει των προσεχών εκλογών. Υπήρξε ιδεολογική-κομματική ταύτιση που σας ώθησε να συμπαραταχθείτε δίπλα του; Τι θα του ζητούσατε να αλλάξει ή να προσθέσει στην πολιτική του σε σχέση με το Δήμο;  Η ιδεολογική και πολιτική ταύτιση είναι ο πυρήνας της επιλογής μου για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο. Το μοντέλο διοίκησης του Δήμου που προτείνει ο συνδυασμός «Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο» με επικεφαλής τον Απόστολο Βολιώτη με καλύπτει απόλυτα. Οι «ανεξάρτητες», «αυτόνομες» υποψηφιότητες χωρίς πολιτική…
Διαβάστε περισσότερα...

Η. Γερακάρης:"..Μεγάλα έργα είναι αυτά που φέρνουν ανάπτυξη στην Πόλη και στους Πολίτες. Τέτοιο έργο δεν έγινε ούτε ένα στον ενιαίο δήμο μας..."

1. Στηρίζετε ένθερμα την υποψηφιότητα του κ. Κ. Μπάκα. Εν όψει των προσεχών εκλογών τι θα του ζητούσατε να αλλάξει-τροποποιήσει στην πολιτική του, ώστε να αναμορφώσει την καθημερινότητα των δημοτών; Όταν ξεκινάει ένας νέος άνθρωπος, χωρίς πολιτικό παρελθόν και βαρίδια την δικιά του πορεία στην πολιτική διοίκηση μιας Πόλης, έχει το πλεονέκτημα από το πρώτο διάστημα, να διαμορφώσει τις νέες πολιτικές που θα επιλέξει ο ίδιος και η δημοτική του ομάδα.
Διαβάστε περισσότερα...

Ν. Γαβράς: "Τριτοκοσμική η κατάσταση όσον αφορά στη σχολική στέγη"

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση Παλλήνης", Νίκος Γαβράς μιλά στο Παλληνοσκόπιο για τα προβλήματα της αποχεύτεσης και της σχολικής στέγης.
Διαβάστε περισσότερα...

Β. Νούτσου: " Ολοκληρωμένη αποχέτευση... σε μια δεκαετία! " [BINTEO]

To Παλληνοτρόπιο μιλά με την εκπρόσωπο της Δημοτικής Οικολογικής Συνεργασίας, Βάσω Νούτσου, η οποία τολμά μια πρόβλεψη για την ολοκλήρωση των έργων αποχέτευσης, ενώ παράλληλα αναφέρει πως δεν ήταν απαραίτητη η κατασκευή νέου δημαρχείου στο παρελθόν, ώστε να κατασκευαστούν περισσότεροι παιδικοί σταθμοί.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Τελευταιες Δημοσιευσεις

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Δεν έχετε λογαριασμό;