Menu

Απονομή βραβείων και επαίνων του ποιητικού διαγωνισμού ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 8/1/2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας (ΑΘΛΕΠΟΛΙΣ) σας εύχεται για το 2018 υγεία, έμπνευση, δημιουργικές εμπειρίες, οικογενειακή ευτυχία και ευμάρεια και σας προσκαλεί το Σάββατο στις 20/1/2018 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Παλλήνης «Οινοποιείο Πέτρου» (Λ. Μαραθώνος 117 -δίπλα από Ο.Α.Ε.Δ. Παλλήνης), που θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης και απονομής επαίνων και τιμητικών διπλωμάτων στους/στις συμμετέχοντες/χουσες στον ποιητικό διαγωνισμό «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ-2017».

Απευθύνει δε τις πιο θερμές ευχαριστίες σε όσους και όσες έλαβαν μέρος στον πρώτο Ποιητικό Διαγωνισμό «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ-2017» που διενήργησε και είχε ως θέμα «τον Έρωτα στα χρόνια του Φόβου» και σας διαβεβαιώνει ότι αποτέλεσε για εμάς κατά πρώτον ιδιαίτερη τιμή και κατά δεύτερον ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες και συναισθήματα.

Παράλληλα θα παρουσιαστεί και ο συλλογικός τόμος του διαγωνισμού στον οποίο ανθολογούνται ποιήματα των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό. Ο τόμος θα διανεμηθεί σε σε όλους /ες σε μορφή cd .

Ευχαριστούμε θερμά

Στο ακόλουθο link θα βρείτε στον χάρτη το ακριβές σημείο που είναι το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Παλλήνης «Οινοποιείο Πέτρου» (Λ. Μαραθώνος 117

https://goo.gl/maps/RgCXfVUUumx

Διαβάστε περισσότερα...

STIGMA τεύχος τρίτο

Το κράνος –ως γνωστόν– σώζει ζωές. για του λόγου το αληθές το φέρουν επί την κεφαλή τους όσοι επιβαίνουν σε μηχανές, όσοι συμμετέχουν σε πολεμικές συρράξεις, όσοι σκιέρ κατηφορίζουν τις «κόκκινες και μαύρες πίστες», το φοράνε οι τεχνικοί και οι εργάτες στα εργοστάσια και στις οικοδομές.
ως θέμα εξωφύλλου όμως, στο παρόν τεύχος, δεν έχει επιλεγεί για να αναδείξει την αξία του και τη χρηστικότητά του.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα όρια της καλοσύνης και η αρχή της κοροϊδίας...του Γιάννη Ξηντάρα

Ποιος είναι καλός και τι είναι καλοσύνη; Και πότε η καλοσύνη καταπατάτε και γίνεται εκμετάλλευση, κοροϊδία; Ποιος ευθύνεται για κάτι τέτοιο; Φταίνε πάντα οι άλλοι, οι 'αχάριστοι', που χωρίς μέτρο και χωρίς αιδώ καταπατούν ή ευθύνεται και ο εκάστοτε 'καλός' που επιτρέπει κάτι τέτοιο να γίνεται; Και γιατί κάποιος είναι τόσο 'καλός';

Διαβάστε περισσότερα...

Πολιτισμός και πολιτιστικοί σύλλογοι σήμερα...του Κώστα Σκουφίδη

 

Επειδή εκτιμώ ότι η πρόοδος ενός συλλόγου έρχεται μέσα από μια καλοπροαίρετη κριτική θα κάνω μερικές επισημάνσεις που σχετίζονται με την καλή λειτουργία του.

Διαβάστε περισσότερα...

Φοβού τους Δαναούς... και τρίποδα φέροντες ...του Νίκου Σίμου

Η τέχνη της φωτογραφίας έχει κερδίσει αδιαμφισβήτητα θέση στη ζωή μας, είτε ακούσια είτε εκούσια. Η αλήθεια είναι πως το μάτι δεν μπορεί να αντισταθεί σε μία όμορφη εικόνα είτε αυτή την βλέπει στις σελίδες ενός περιοδικού είτε είναι κρεμασμένη σε κάποιο τοίχο ή ξεφυλλίζοντας κάποιο άλμπουμ. Και δεν αναφέρομαι σε φωτογραφίες γνώριμων προσώπων ή χώρων, όπου η συναισθηματική εμπλοκή επηρεάζει την αντικειμενικότητα.

Διαβάστε περισσότερα...

STIGMA τεύχος δεύτερο

Το Πρωτοχρονιάτικο Stigma εορταστικό, κοινωνικό, επιστημονικό, πολιτικό, φωτογραφικό διατρέχεται από το πνεύμα των ημερών. Με πλεόνασμα άρθρων και αρθρογράφων που κοσμούν τις σελίδες του υπόσχεται η συνέχεια να είναι το ίδιο ποιοτική.

Διαβάστε περισσότερα...

Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ και άλλα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ «ΓΕΡΑΚΑ»...του Βασίλη Χαϊλάζη

Γύρω στο 2000 αποφασίσαμε οικογενειακώς να εγκατασταθούμε στο Γέρακα-Αττικής, ο οποίος παρουσίαζε ραγδαία ανάπτυξη. Στα μάτια μας φάνταζε ότι μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα μικρό… Ψυχικό!
Ο κ. Παπαδογεωργάκης είχε φροντίσει να εκπονηθεί ένα πολύ καλό Πολεοδομικό σχέδιο (με μοναδική παραφωνία το μεγάλο ποσοστό δόμησης στο λεγόμενο «Κέντρο»). Μεγάλοι δρόμοι, πλατείες, παιδικές χαρές, όλα είχαν προβλεφθεί. Άρχισαν να κτίζονται ωραία σπίτια με κήπους. Έλειπε μόνο το «πράσινο» και βέβαια η αποχέτευση. Πιστεύαμε ότι αυτά θα ήταν εύκολο να επιλυθούν, τι στο καλό μπαίναμε στον 21ο αιώνα!

Διαβάστε περισσότερα...

STIGMA τεύχος πρώτο (Δελτίο Τύπου)

 Το Αθλητικό Επιστημονικό Πολιτιστικό Σωματείο ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ. ιδρύθηκε το 2013 με πρωτοβουλία ανήσυχων και ελεύθερων από προκαταλήψεις πολιτών. Ευθύς αμέσως δραστηριοποιήθηκε και στους τρεις τομείς που συνθέτουν τον λόγο ύπαρξής του και αποτελούν το ακρωνύμιό του, δηλαδή τον Αθλητισμό, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό.

Σκοπός του Σωματείου μας είναι να αναδείξει το έργο νέων δημιουργών, επιστημόνων και καλλιτεχνών. Να παράσχει το μέσο έκφρασης και το βήμα κοινοποίησης των ιδεών, των απόψεων αλλά και τον χώρο έκθεσης των δημιουργημάτων του.
Για τους λόγους αυτούς δημιουργήθηκε το Στίγμα, τρίμηνη ηλεκτρονική περιοδική έκδοση, που τόσο υπό την έννοια του αποτυπώματος όσο και υπό την οπτική της ιδεολογικής κατεύθυνσης να προσφέρει σε όλους το ερέθισμα, ώστε στις μοντέρνες σελίδες του να εδράσει το ΕΙΝΑΙ στο ΕΜΕΙΣ, την Ατομικότητά στην Συλλογικότητα.

Το ΔΣ

 https://issuu.com/athlepolis/docs/stigma_31.10.2016_teliko

 

Διαβάστε περισσότερα...

Άγνοια για τις επιπτώσεις του ηλεκτρονικού τσιγάρου στην υγεία των παιδιώ

Πολλοί καπνιστές αγνοούν ότι η χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε κλειστό χώρο εκθέτει τα παιδιά στη νικοτίνη και αφήνει υπολείμματά της στις επιφάνειες, σύμφωνα με αμερικανική δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής στο Σαν Φρανσίσκο, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε περισσότερα...

Τι αναμένεται να αλλάξει στη φορολογία των ακινήτων την επόμενη διετία

ε ακόμη πιο θολά νερά αναμένεται να κινηθεί η κτηματαγορά την επόμενη διετία. Στη δεδομένη αβεβαιότητα, λόγω έλλειψης ρευστότητας, γενικότερου κλίματος στην οικονομία, αλλά και των επιπτώσεων που θα υπάρξουν από την αντιμετώπιση των «κόκκινων» δανείων ακόμη και με πλειστηριασμούς, έρχεται να προστεθεί και ο παράγοντας «φόροι».

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Τελευταιες Δημοσιευσεις

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Δεν έχετε λογαριασμό;