Menu

Οι τελικοί πίνακες κατάταξης διοικητικών υπαλλήλων, που θα τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας και ένταση στα δικαστήρια

Οι τελικοί πίνακες κατάταξης διοικητικών υπαλλήλων, που θα τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας και ένταση στα δικαστήρια

Εκδόθηκαν οι τελικοί πίνακες κατάταξης διοικητικών υπαλλήλων των οκτώ πανεπιστημίων, στο πλαίσιο της διαδικασίας επιλογής του προσωπικού που θα τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Το ΑΣΕΠ τους παρέλαβε από το Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο για τα Πανεπιστήμια και τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Ετσι, το απόγευμα της Πέμπτης ανάρτησε στην ιστοσελίδα του τους τελικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή/και ειδικότητα προσωπικού των Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), Πανεπιστημίου Πατρών, Πανεπιστημίου Κρήτης, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Την ίδια στιγμή νωρίς την Πέμπτη συζητείται νέα αγωγή του υπουργείου Παιδείας κατά της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ομοσπονδίας τους στο Πρωτοδικείο Αθηνών με αίτημα να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική. Όπως είχε γίνει γνωστό από την Τετάρτη, το υπουργείο Παιδείας είχε καταθέσει σειρά προσφυγών κατά όλων των Ομοσπονδιών του χώρου που έχουν προκηρύξει τις απεργίες για τη διαθεσιμότητα.

Έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασε με πορεία τμήμα διοικητικών υπαλλήλων, φοιτητών και πρώην εργαζόμενων της ΕΡΤ οι οποίοι πρωτύτερα είχαν συγκεντρωθεί στα Προπύλαια και διαδήλωσαν ως την πλατεία Συντάγματος. Μικροένταση δημιουργήθηκε όταν ομάδα από τους συγκεντρωμένους επιχείρησε να εισέλθει στον προαύλιο χώρο και απωθήθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών. Ο δρόμος έχει κλείσει μπροστά στα δικαστήρια.

Από την πλευρά του συλλόγου διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών αναμένεται την Πέμπτη η έκδοση ανακοίνωσης που θα αναφέρει ότι οι αποδοχές τους θα περικοπούν κανονικά την περίοδο της απεργίας τους. Ο πρύτανης του Ιδρύματος θα καλέσει τελικά ξανά την Παρασκευή τα μέλη της Συγκλήτου που έχουν θέσει στα χέρια του τις παραιτήσεις τους, για να συζητήσουν εκ νέου την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

ΠΗΓΗ:tovima.gr

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 17:50

1 σχόλιο

 • Γιώργος
  Γιώργος Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2013 16:49 Σύνδεσμος σχολίου

  ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ!!!
  Οι πίνακες μοριοδότησης υπαλλήλων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), για διαθεσιμότητα, που δημοσιεύτηκαν στις 18/11/2013 και 21/11/2013 είναι πλαστογραφημένοι. Συγκεκριμένα, σε πλήθος ΙΔΑΧ που προσλήφθηκαν με το Π.Δ. Παυλόπουλου ή Β. Παπανδρέου κ.λπ., τους μοριοδοτούν με 20 επιπλέον μόρια, λέγοντας ψευδώς ότι προσλήφθηκαν με διαδικασίες ΑΣΕΠ κ.λπ. Σώζουν με πλαστογραφίες τους ημετέρους, τις κλίκες, την οικογενειοκρατία εις βάρος των εντίμων και μη διαπλεκόμενων. Το Υπουργείο Παιδείας, πως τα έστειλε πλαστογραφημένα στο ΑΣΕΠ, αφού αυτό δημοσιεύει σε ΦΕΚ τους διορισμούς; Το ΑΣΕΠ, πως δημοσίευσε τους πλαστογραφημένους πίνακες; Δεν γνωρίζει ποιους διόρισε με δικές του διαδικασίες;
  Αγνόησαν τις αιτήσεις θεραπείας (!) και δημοσίευσαν πάλι τους ίδιους πλαστογραφημένους πίνακες, ως οριστικούς, από το δήθεν «ειδικό υπηρεσιακό συμβούλιο», στις 21/11/2013. Η εκτεταμένη πλαστογραφία δείχνει, ενδεχόμενο δόλο και ενδεχόμενο στημένο παιχνίδι με τις κλίκες για να σώσουν τους ημετέρους και τους παράνομους.
  Εγκληματούν και χωρίς κανένα φραγμό πράττουν εγκλήματα κατά υπαλλήλων και του δημοσίου συμφέροντος. Εκτός αν δηλώσουν απροσμέτρητη ανικανότητα! Αυθαιρεσία, αίσχος και αθλιότητες!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Τελευταιες Δημοσιευσεις

 • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Δεν έχετε λογαριασμό;